Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Elindult Facebook Kapu szolgáltatásunk

Elindult Facebook Kapu szolgáltatásunk azon tagjainknak, akiknek van Facebook regisztrációjuk. (Ez a szolgáltatás nem azonos a publikus Facebook oldalunkkal!)

Érdemes csatlakozni zárt Facebook csoportunkhoz, hiszen itt 9 évre visszamenőleg megnézhetők az orvosi előadások videófilmjei. Jelenleg 72 db videó van fent összesen 2610 perc „terjedelemeben”, ezek zöme a lupusszal kapcsolatos orvosi előadás kiváló előadóktól. Az egyedülálló tartalom mennyiségét jól jelzi, ha egyszerre szeretne valaki hozzáfogni a videók megnézéséhez, az közel két teljes napig tartana.

„Facebook kapu” névre keresztelt csoportunkban akár bizalmas jellegű kérdést vagy más üzenetet is közzé lehet tenni, hiszen ez a tartalom a nagy nyilvánosság előtt nem elérhető, kizárólag csak a csoport tagjai (a Magyar Lupus Egyesület tagjai) láthatják és szólhatnak hozzá.  Bátran fel lehet tenni a betegséggel kapcsolatos kérdést, de itt beszéljük meg a civil szervezetünkkel kapcsolatos dolgokat is.
Aki tagja ennek a zárt csoportnak elsőként értesül program terveinkről és az egyesületet érintő dolgokról is.

  • Aki már tagja a Magyar Lupus Egyesületnek, az Purgel Zoltánnak jelezze Facebook üzenetben a csoportba való belépésének szándékát: www.facebook.com/purgelzoltan A tagság státuszának ellenőrzése után adjuk hozzá a csoporthoz a jelentkezőt.
  • Aki nem tagja a Magyar Lupus Egyesületnek, az online belépést és a tagdíj kiegyenlítését követően aktiváljuk hozzáférését a Facebook Kapuhoz. Online tagbelépés: www.lupusz.hu/tagbelepes
  • A Facebook Kapu oldal címe: www.facebook.com/groups/kapu.magyarlupusegyesulet/

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató