Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Lupus Europe konferencia Strasbourgban

2009. szeptember 9-13-ig rendezi meg a Lupus Europe éves konferenciáját, idén Franciaországban, Strasbourgban. Tavaly ez a konferencia Spanyolországban, Palma de Mallorcán volt, jövőre pedig az egyesületünk szervezésében hazánkban, Budapesten lesz.
Az idei találkozón is sikerül részt vennünk. Az jelentkezés előtt utolsó pillanatban kaptuk az értesítést, hogy pozitív elbírálásban részesült „Magyarországi civil szervezetek nemzetközi szervezetekkel való együttműködésének támogatása” című pályázatunk, melyen 500.000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyertünk. E támogatást egészben a Lupus Europe konvencióra kell felhasználnunk. Az idei Lupus Europe konferencián egyesületünket és a magyar SLE betegeket három fő képviseli: Mártaszéki Ferencné alelnök, Balázs Henrietta és Janecskó Anna egyesületi tag.
Ezen a konferencián való részvétel nagyon fontos egyesületünknek, jövőre nekünk kell megrendezni ugyanezt az európai találkozót. Következő találkozónkon (2009. szeptember 26.) egy rövid előadás keretében beszámolnak a magyar résztvevők.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató