Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Meghívó programjainkra, időpontváltozások

Szegvári napi programunk a rossz időjárás miatt nem lett megtartva április 15-én, ezért ezt május 13-ára (vasárnap) halasztottuk. A május 12-ére (szombat) tervezett Lupus Napi programunkat (Budakeszi kirándulás) pedig elhalasztjuk 2012. június 23-ára (szombatra). Azért kellett ezt a döntést meghozunk, mert a kettő program így egymást követő napokon lett volna.

A szegvári nap programjai (2012. május 13. vasárnap):

– Lovas kocsis falunézés idegenvezetéssel (Falumúzeum, Szélmalom, Babamúzeum, Kastély).
– Csónakázási lehetőség a Kurca folyón, vízi biciklizési lehetőség a Kórógy tavon.
– Ebéd: bográcsos marhapörkölt, kertbe grillezett húsok és zöldségek, saláták.
A program a Magyar Lupus Egyesület tagjai számára ingyenes, s csak jó idő esetén kerül megrendezésre. Előzetes regisztráció szükséges SMS-ben vagy telefonon a (30)349-1100 számon, vagy a zoli@lupusz.hu e-mail címen. Akik már régebben regisztráltak azoknak érvényes a regisztrációjuk, nem kell újra regisztrálni! Budapestről Szegvárra a legkönnyebben a 7.53 órakkor (a Nyugati Pályudvarról) induló szegedi vonattal lehet eljutni (kiskunfélegyházi átszállással). Mindenkiért kimegyünk a szegvári vasútállomásra, nem kell gyalogolni. A programmal kapcsolatban további információ kérhető Purgel Zoltántól a (30)349-1100 telefonszámon.

A Lupus Nap programjai (2012. június 23. szombat):

Ezen a napon a budakeszi vadasparkba készülünk, mindenkit szeretettel várunk (családtagokat, barátokat is), aki(k)nek van kedve- lehetősége velünk egy kellemes napot a természetben eltölteni. Szombaton délelőtt 10 órakor találkozunk Budapesten a Moszkva téren, a 22-es busz megállójában. Csoportos kedvezményes belépőjegyeket kaphatunk az alábbi árakon: Gyermek csoport: Min. 10 fő / 400 Ft / fő (tavalyi ár). Felnőtt csoport: Min: 10 fő / 600 Ft / fő (tavalyi ár). Mivel Budakeszi Budapest közigazgatási határán kívül esik, ezért lehetőleg még két vonaljegyet (1 db ára most 320 Ft körül van) mindenki hozzon magával.
Hideg, illetve esős idő esetén a vadaspark helyett a Tropicarium Budapest lehetőséget választjuk, amely egy fedett helyen található, Budapesten, a XXII. kerületben, a Nagytétényi út 37-43 szám alatt (www.tropicarium.hu). A jegyárak 1600 – 2300 Ft között mozognak ezen helyszín esetében. Kérjük, hogy aki ezeket a sorokat olvassa, ha teheti, adja át az információt olyan betegtársainknak is, akiknek nincs internet hozzáférésük.
A résztvevőknek teát, ásványvizet ingyenesen biztosítunk. Szeretettel várnak mindenkit a program fő szervezői: Balázs Henrietta és Varga Gábor.

Szeretettel várunk mindenkit szabadidős programjainkra!

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató