Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Megjelent 5. DVD-nk

Fontos számunkra, hogy orvosi előadásainkat, beszámolóinkat azon tagjaink is meg tudják nézni, akik a távolság vagy egészségügyi okok miatt nem tudnak eljönni találkozóinkra. Három év óta rögzítjük a találkozóinkon elhangzó előadásokat, majd a stúdió utómunkálatok után publikáljuk weblapunkon és DVD kiadványt késztünk. Így aki nem rendelkezik internet eléréssel, az otthonában is megnézheti DVD-lejátszó segítségével előadásainkat. De érdekes lehet azoknak is újra megnézni, akik már személyesen látták az előadást. A DVD kereskedelmi forgalomba nem kerül, azt kizárólag tagjaink kapják meg. A DVD-n a 2009. szeptember 26-i és a 2009. november 28-i találkozónkon elhangzott orvosi és egyéb előadások videói tekinthetők meg.
Tartalom:
Dr. Vályi Péter: „A rehabilitáció átfogó szemlélete”
Dr. Őri Zsolt: „Autoimmun betegségek kezelése során fellépő szemészeti elváltozások”
– Dr. Marschalkó Márta: „Az SLE bőrtünetei”
– Balázs Henrietta és Janecskó Anna: „Strasbourgban jártunk… – összefoglaló a 20. Lupus Europe konferenciáról”
– Dr. Géher Pál: „Tartós szteroid kezelés mellékhatásai” és „Csont és ízületi érintettség SLE-ben”
– Dr. Nagy György: „SLE betegeknek pár mondatban… – Táplálkozásról, diétáról – H1N1-ről, védőoltásról, fertőzésveszélyről – Vitaminokról, nyomelemekről, táplálék kiegészítőkről, csodaszerekről – Újabb kutatási eredményekről”
Az 5. DVD-nket is minden tagunknak postázzuk, valamint weboldalunkon is megtekinthetik tagjaink (regisztrációt követően).

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató