Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Hogyan élnek és éreznek a magyar betegek…

A Magyar Reumabetegek Egyesülete és a Magyar Reumatológia Haladásáért Alapítvány közös pályázatot hirdet reumatológiai betegséggel élők számára „Hogyan élnek és éreznek a magyar betegek” címmel.
Pályázni lehet saját készítés festménnyel, rajzzal, fényképpel, egyéb olyan képi alkotással, amely tartalma a címnek megfelel, és mérete nem haladja meg a 297×420 mm-t (A3-as papírméret). A pályázat jeligés, zárt borítékban kell mellékelni az alkotó nevét, értesítési címét, telefonszámát, e-mail-jét, reumatológiai betegségét és amennyiben valamelyik betegszervezet tagja, a szervezet nevét.
Beküldési határidő: 2008. szeptember 1. A pályázatokat a következőcímre kérjük beküldeni: Magyar Reumatológia Haladásáért Alapítvány 1023 Budapest Ürömi utca 56. (Telefon: (1) 326-3396) Az első, második és harmadik díj: berekfürdői gyógyüdülés 2009-ben. A nyerteseket postán értesítik. A díjazott pályamunkákat a novemberi nemzetközi beteg-tanácskozás ( APOM = Arhtritis Patients On the Move) alatt, annak helyszínén kiállítják, az összes beérkezett munkából hazai kiállítást szerveznek.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató