Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Megjelent 10. DVD-nk

Fontos számunkra, hogy a betegfórumainkon elhangzó orvosi előadásokat és egyéb programjaink összefoglalóit azon tagjaink is meg tudják nézni, akik a távolság vagy egészségügyi okok miatt nem tudnak eljönni programjainkra.
2007 óta rögzítjük a betegfórumainkon elhangzó előadásokat, majd a stúdió utómunkálatok után publikáljuk weblapunkon és DVD kiadványt készítünk. Így aki nem rendelkezik internet eléréssel, az otthonában is megnézheti DVD-lejátszó segítségével előadásainkat. De érdekes lehet azoknak is újra megnézni, akik már személyesen látták az előadást. A DVD kereskedelmi forgalomba nem kerül, azt kizárólag tagjaink kapják meg.
A 10. DVD-t Aktív I. és Támogató I. tagjaink számára postai küldeményben eljuttattunk. Az orvosi előadások videói weboldalunkon is megnézhetők, a TAG KAPU-ba való bejelentkezést követően.

Tartalom:

  • PROF. DR. GÉHER PÁL egyetemi tanár, elnök (Budai Irgalmasrendi Kórház, Magyar Balneológiai Egyesület) Balneoterápia ízületi betegségekben (2014. március 29.)
  • DR. NAGY GYÖRGY egyetemi docens (Budai Irgalmasrendi Kórház) Új terápiás lehetőségek SLE-ben (2014. március 29.)
  • DR. KOVÁCS LÁSZLÓ egyetemi docens, intézetvezető (Szegedi Tudományegyetem, Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ, Reumatológiai Klinika) Lupusz – az ezerarcú betegség (2014. május 10.)
  • PROF. DR. SONKODI SÁNDOR emeritus egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia doktora (Szegedi Tudományegyetem, Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ, I. számú Belgyógyászati Klinika) Az SLE vese érintettsége (2014. május 10.)
  • PROF. DR. DOMJÁN GYULA egyetemi tanár (Semmelweis Egyetem, Általános Orvostudományi Kar, I. Belgyógyászati Klinika) Az antifoszfolipid szindróma (2014. november 8.)
  • DR. GADÓ KLÁRA főiskolai tanár (Szent Rókus Kórház) Az antifoszfolipid szindróma és a terhesség (2014. november 8.)
  • DR. ŐRI ZSOLT osztályvezető főorvos (Vaszary Kolos Kórház, Esztergom) Az autoimmun betegség kezelése során fellépő szemészeti betegségek (2014. november 8.)
  • Lupusz Világnapja (World Lupus Day) Rövid összefoglaló kisfilm (2014. május 10.)

Fontos változás, hogy a 10. DVD-nk az utolsó, 2016-ban az orvosi előadások videói már nem fognak megjelenni DVD formájában. Az orvosi előadásokat változatlanul rögzítjük, de 2016-tól már csak online felületen, weblapunkon tudják tagjaink megtekinteni a filmeket.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató