Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Őszi betegfórumunkról

Őszi betegfórumunk 2014. november 8-án volt az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) székházának előadótermében.

 

Őszi betegfórumunk 2014. november 8-án volt az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) székházának előadótermében.

Az OEP székháza nagyon könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is, de a vidékről autóbusszal vagy vonattal érkező vendégeink is könnyen el tudtak jutni a helyszínre. A betegfórumunkon résztvevők jegyzettömböt, tollat, szendvicset, frissítőt, Autoimmun Kaleidoszkóp magazint, Reumatológiáról mindenkinek magazint és egy szép bevásárlótáskát kaptak. Ezen a szombat délután három orvosi előadást hallhattunk.
Első előadónk Dr. Domján Gyula Professzor Úr volt a Semmelweis Egyetem, Általános Orvostudományi Kar, I. Belgyógyászati Klinikáról. Professzor Úr Az antifoszfolipid szindróma címmel tartott értékes előadást részünkre.

Második előadónk Dr. Gadó Klára főiskolai tanárnő volt a budapesti Szent Rókus Kórházból. Tanárnő Az antifoszfolipid szindróma és a terhesség címmel tartott kiváló előadást.

Harmadik előadónk Dr. Őri Zsolt osztályvezető főorvos Úr volt Esztergomból, a Vaszary Kolos Kórházból. Főorvos urat ismerősként üdvözölhettük, hiszen már harmadik alkalommal hívtuk meg egyesületünkbe előadást tartani. Főorvos Úr Az autoimmun betegség kezelése során fellépő szemészeti betegségek címmel tartott egy nagyon hasznos előadást.

Ezúton is köszönjük előadóinknak a színvonalas előadásokat! Az orvosi előadásokat videóra rögzítettük, hogy azon tagjaink is meg tudják nézni, akik a távolság vagy egészségügyi okok miatt nem tudtak eljönni betegfórumunkra. A filmeket a stúdió utómunkálatok után publikáljuk weblapunkon és DVD kiadványt készítünk.
Az orvosi előadások után Egyesületi óra programunk keretében egyesületünk terveit, programjait beszéltük meg. 
Szeretném ezúton is megköszönni Dr. Sélleiné Márki Mária Főigazgatónőnek, hogy rendelkezésünkre bocsájtotta az Országos Egészségbiztosítási Pénztár előadótermét. Nekünk ez nagy támogatás, hiszen egy kulturált és jól megközelíthető helyen tudjuk megtartani betegfórumainkat.
Következő (tavaszi) betegfórumunk 2015. március 28-án (szombaton) lesz megszokott helyszínünkön. Sok szeretettel várunk mindenkit erre a programra is!

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató