Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Meghívó közgyűlésre

Tisztelt Egyesületi Tagok!
Ezúton értesítem, hogy Alapszabályunk szerint Közgyűlést hívok össze, melyet 2019. május 4-én (szombaton) 13.30 órai kezdettel tartunk Budapesten a Váci út 73/A. sz. alatt, a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (korábbi nevén:  Országos Egészségbiztosítási Pénztár) székházának előadótermében.
Amennyiben nincs jelen a meghívott Magyar Lupus Egyesület aktív tagjainak 50%-a plusz egy fő, akkor ugyanezen a helyszínen és napon 14.00 órakor ismételten összehívom a Közgyűlést, amely ugyanazon napirendi pontokkal a megjelentek létszámától függetlenül szavazó és határozatképes lesz.
A Közgyűlés tervezett napirendi pontjai a következők:
1. Szakmai és pénzügyi beszámoló az Egyesület 2018. évi gazdálkodásáról és közhasznú tevékenységéről, a 2018. évi közhasznúsági melléklet elfogadása.
 
2. 2019. évi közhasznú terveink, önkéntesség, egyebek.
 
Budapest, 2018. január 14.
 
Tisztelettel: Purgel Zoltán ügyvezető
 
  • Kérjük, hogy akinek számít civil szervezetünk jövője, vegyen részt Közgyűlésünkön. Aktív I. és Aktív II. tagjaink megjelenésére feltétlen számítunk!
  • A Közgyűlés nyilvános, azon bárki részt vehet, de szavazni csak érvényes tagsággal rendelkező Aktív I. és Aktív II. tagjaink tudnak.
  • A Közgyűlés várhatóan 30 perc idejű lesz.
  • Szerény vendéglátásról (frissítő, szendvics) gondoskodunk.
  • A közgyűlés meghívója ide kattintva letölthető

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató