Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Legyél a Magyar Lupus Egyesület tagja!

Szomorúan tapasztaljuk, hogy folyamatosan csökken az egyesületi tagok száma. Tudom, hogy sokan nem tudják az évi párezer Forintos tagdíjat sem fizetni.

Amikor 17 évvel ezelőtt az egyesület vezetője lettem, akkor az újonnan diagnosztizált betegek nagy része belépett az egyesületbe, s sokszor az is előfordult, hogy a betegek családtagjai, rokonai is beléptek, hogy a tagdíj fizetésével támogassanak bennünket. Sajnos a taglétszám csökkenése gond akkor is, amikor pl. egy pályázat vagy támogatási kérelem során a társadalmi támogatottságot kell igazolnom.

Azt szeretném kérni a betegtársaktól, hogy lépjenek be a Magyar Lupus Egyesületbe, mert a tagdíjfizetéssel azt közhasznú civil szervezetet támogatják, amelyik az ő ügyüket képviseli. (Tagjaink ezen kívül hozzáférést kapnak a csak tagjaink számára elérhető egyedülálló tartalomhoz. Tag Kapu oldalunkon a bejelentkezést követően online megtekinthető az orvosi előadások videói és Pillangó magazinjaink.)

Legyél az 1993-ban alapított Schopper Gabriella Magyar Lupus Egyesület tagja! Ha lupusszal vagy más autoimmun betegséggel élsz, köztünk a helyed!

A tagdíj összege: 5.000 Ft / év

 • Tagdíjad rendszeres fizetésével támogatod azt a közhasznú civil szervezetet, AMELYIK A TE ÜGYEDET KÉPVISELI.
 • Weboldalunkra bejelentkezve hozzáférsz 97 orvosi előadáshoz és SLE-vel kapcsolatos videófelvételhez.
  Videó oldal: Videó – Magyar Lupus Egyesület (lupusz.hu)
  Ősszel tovább bővül a videótár a májusi betegfórumon elhangzott előadásokkal.
 • Felveszünk a Magyar Lupus Egyesület tagjai privát Facebook csoportba, ahol csak a tagjaink számára publikálunk tartalmakat.
  https://www.facebook.com/groups/kapu.magyarlupusegyesulet
 • Weboldalunkra bejelentkezve megtekintheted az eddig megjelent összes Pillangó magazint, amelyben az SLE betegségről és szervi érintettségéről szóló cikkeket olvashatsz.
  Pillangó magazin – Magyar Lupus Egyesület (lupusz.hu)
  Várhatóan ősszel is megjelenik Pillangó magazinunk.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató